Τρεις συναυλίες θα δώσει στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων “Θανάσης Τσιπινάκης”

Estimated read time 1 min read

Τρεις ξεχωριστές συναυλίες πρόκειται να δώσει στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων “Θανάσης Τσιπινάκης” υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου.

 

Μέσα από τις εμφανίσεις της και στη Βοσνία – Ερζαγοβίνη για μία ακόμα φορά η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων κάνει γνωστή την πόλη της Πάτρας εκτός των συνόρων και παρουσιάζει την δουλειά που γίνεται και σε πολιτιστικό επίπεδο στο Δήμο από τον Πολιτιστικό οργανισμό.

 

Η πραγματοποίηση των συναυλιών γίνεται  μετά από επίσημη πρόσκληση της City Tamburica Orchestra – που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα τον Οκτώβρη 2016 – καθώς και των εκεί τοπικών αρχών .

 

Η  Ορχήστρα θα δώσει τρεις συναυλίες στις πόλεις Μπάνια Λούκα και Ντόμποϊ .

 

Το πρόγραμμα, που θα παρουσιάσει η Ορχήστρα, περιλαμβάνει ορχηστρικά έργα Ελλήνων Συνθετών : Μ.Χατζηδάκη, Μ.Θεοδωράκη, Δ.Λάγιου, Σ. Ξαρχάκου.

 

Την αποστολή της Ορχήστρας θα συνοδεύσει εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας. Τα έξοδα μετακίνησής της καλύπτονται από φίλους  της Ορχήστρας μετά από ενέργειες του Συλλόγου Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης».

 

Η αναχώρηση της Ορχήστρας από την Πάτρα θα γίνει στις 17 και επιστροφή της στις 23 Απρίλη 2017.

 

You May Also Like

More From Author