2nd Patras Zumbathon Pink Party 14/5

Estimated read time 1 min read

Για δεύτερη χρονιά φέτος στην Πάτρα, το απόλυτο Fitness χορευτικό γεγονός έρχεται να σας ξεσηκώσει την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 πάλι για καλό σκοπό!!

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του 1st Patras Zumbathon πέρυσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε φέτος το 2nd Patras Zumbathon για άλλη μια χρονιά πλημμυρισμένο από `ΡΟΖ` χρώμα ενισχύοντας τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας ALMA ZOIS Patras εξού και ο “PINK PARTY” χαρακτήρα του!!!!

Zumba Instructors από διάφορα μέρη της Ελλάδας έρχονται την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο κλειστό στάδιο Δ. Τόφαλος Tofalos και ώρα 18.00 να σας ξεσηκώσουν και μαζί τους να περάσουμε τρεις ώρες γεμάτες χορό και χαμόγελα!! Ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο σας, ελάτε να ενισχύσουμε τη δράση του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, μια δράση που μας αφορά όλες και όλους ενάντια στον καρκίνο του μαστού.!!!
Γι αυτό το λόγο είστε ευπρόσδεκτοι όλοι, είτε θέλετε να `χορέψετε και να γυμναστείτε σε ρυθμούς Zumba` μαζί μας στο παρκέ είτε θέλετε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε αυτή την κίνηση.

Γενική συμμετοχή 5€ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη δράση του Συλλόγου!!!
#pinkzumbathonpatry #almazoisp
https://www.zumba.com/en-US/event/view/2nd-patras-zumbathon-charity-event

Για περισσότερες πληροφορίες:
DFF Studio -Dance Fitness Fun- 2613029996
ALMA ZOIS Patras 2610222274
George Kalantzis 6944297186
Xenia Touratzidi

You May Also Like

More From Author