Tim Ripper Owens & 330 live στην Πάτρα τον Νοέμβρη ! 

Estimated read time 2 min read

H GGEVENTS με υπερηφάνεια παρουσιάζει τον Tim “Ripper” Owens των Θρυλικών Judas Priest μαζί με τους 330 σε ένα Live σταθμό για την πόλη μας.

O Tim ”Ripper” Owens, o άνθρωπος για τον οποίο μέχρι και ταινία γυρίστηκε (το ”Rock Star” με αρχικό τίτλο ”Metal God”, πραγματευόμενο την είσοδο του στους Judas Priest), επιστρέφει για μία σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα μαζί με το νέο του γκρούπ, τους 330, οι οποίοι αποτελούνται από τον βιρτουόζο κιθαρίστα από το San Francisco, Neil Zaza, τον άνθρωπο-χταπόδι Michael Ehre πίσω από το drum kit, ο οποίος εκτός από Metalium και Firewind και Uli Jon Roth που είναι μερικοί από τους οποίους έχει συμμετάσχει στο παρελθόν, την τελευταία πενταετία κάθεται στο σκαμνάκι των τυμπάνων των θρυλικών Gamma Ray και τον Don Roxx στο μπάσο, ο οποίος διατελεί χρέη μπασίστα πλέον στον μεγάλο Vinnie Moore, τον ακόμα μεγαλύτερο Uli Jon Roth και στον Doogie White μεταξύ άλλων. Σίγουρα ένα πολλά υποσχόμενο line-up το οποίο θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο, παίζοντας κομμάτια των Judas Priest, Iced Earth και άλλων πολλών συγκροτημάτων.
Ο Timothy ”Ripper” Owens μπορεί να έγινε κυρίως γνωστός επειδή τον διάλεξαν οι Judas Priest να αντικαταστήσει τον τεράστιο Rob Halford, όμως είχε ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του από πριν με τους Winter’s Bane και το φοβερό άλμπουμ ”Heart Of A Killer” το 1993, κι ενώ πριν είχε παρουσία στους Brainicide. Με τους θεούς του metal κυκλοφόρησε τα ”Jugulator” (1997) και “Demolition” (2001), όπως και τα ζωντανά άλμπουμ ”’98 Live Meltdown” (1998) και ”Live In London” (2003), όπου και το άστρο του έλαμπε με τις αποδόσεις του επί σκηνής. Στη συνέχεια κι αφού αποχώρησε από τους Judas Priest για να επιστρέψει ο Rob Halford στη θέση του, προσχώρησε στους Iced Earth στη θέση του Matt Barlow, κυκλοφορώντας τα ”The Glorious Burden” (2004) και ”Framing Armaggedon (Something Wicked Part I)” (2007), ενώ αφού αποχώρησε κι από εκεί για να ξαναγυρίσει ο Barlow, προσχώρησε στο σχήμα του Yngwie Malmsteen, όπου και συμμετείχε στα ”Perpetual Flame” (2008) και ”Relentless” (2010). Την παρούσα στιγμή, το κύριο συγκρότημα του είναι οι καταπληκτικοί Charred Walls Of The Damned, πλάι στους Steve Digiorgio (μπάσο), Richard Christy (τύμπανα) και Jason Suecof (κιθάρες), με τους οποίους έχει βγάλει τρείς υπέροχους δίσκους, το ομότιτλο άλμπουμ (2010), το ”Cold Winds On Timeless Days” (2011) και το ”Creatures Watching Over The Dead” (2016). Επίσης δραστηριοποιείται με τους Hail! και με τους Dio’s Disciples. Tο Ελληνικό κοινό τον έχει θαυμάσει και με τους Judas Priest το 2001 στην 1η τους εμφάνιση επί Ελληνικού εδάφους, και με τους Ιced Earth το 2007 αλλά και με τους Hail! Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει, γνωρίζουν καλά ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της μεταλλικής ιστορίας και ότι στις συναυλίες αποδίδει άψογα.
Στο πλάι του ο Michael Ehre στα τύμπανα, για μία δεκαετία γνωστός από τους Metalium, ενώ έχει συνετελέσει μέλος και του βιρτουόζου κιθαρίστα Uli Jon Roth, και την παρούσα στιγμή ταλαιπωρεί τα τύμπανα στους Gamma Ray, στους οποίους έχει δώσει μεγάλη ώθηση με το παίξιμο του την τελευταία 5ετία. Από κοντά και ο Neil Zaza στις κιθάρες, με 11 προσωπικούς δίσκους στο παλμαρέ του από το 1992 και μετά, και με συνεργασίες σ’αυτούς με κορυφαία ονόματα όπως ο πληκτράς Jordan Rudess των Dream Theater, o μπασίστας Michael Anthony των ασύγκριτων Van Halen, ενώ και οι Steve Smith και Ross Valory των Journey συμμετείχαν στο άλμπουμ του ”Staring At The Sun” το 2001. Τέλος, στο μπάσο ο Ιταλός Don Roxx, όταν κάποιος παίζει και με τον Vinnie Moore, και με τον Uli Jon Roth και με τον Doogie White, μόνο αμελητέα ποσότητα δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι 330 υπόσχονται μία βραδιά μεγάλων στιγμών με το Ελληνικό κοινό, με μία σύνθεση που αποτελείται από κάτι παραπάνω από έμπειρους μουσικούς, με ατελείωτες ώρες στο ενεργητικό τους πάνω στο συναυλιακό σανίδι. Το κέφι και η διασκέδαση του κοινού είναι από τώρα εγγυημένα και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να γίνετε μέρος μίας ξεχωριστής βραδιάς για τα συναυλιακά δρώμενα της Ελλάδας. Don’t fear the Ripper!
Ραντεβού τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο GHETTO Live Stage, Ευμήλου 8 (πίσω από τη Veso Mare).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.
Τιμή εισιτηρίου:
Προπώληση: 15 euros στα: Discover Πατρέως 30, Flashback Records Καραϊσκάκη 148, Ηχότοπος Art Café Αράτου 14.
Early Birds (τα πρώτα 50 εισιτήρια): 12 euros στα: Flashback Records Καραϊσκάκη 148, Ηχότοπος Art Café Αράτου 14.
Πόρτα: 18 euros
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
• GG Events Patras: www.facebook.com/GG-Events-Patras-1633453740216528
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• GG Events Patras: ggeventspatras@gmail.com / τηλ.: +30 6980579777 (Γιώργος Σταματόπουλος)
GG Events Patras
Διοργάνωση και προώθηση συναυλιών και εκδηλώσεων

You May Also Like

More From Author