ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΌΣ. ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ – ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ

Estimated read time 1 min read

H InterMediaKT διοργανώνει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στο POS4WORK (Δημ. Γούναρη 69, Πάτρα) παρουσίαση με θέμα “Διαδικτυακός εκφοβισμός. Αναγνώριση – Διαχείριση – Συμβουλές”.
Κατά την διάρκεια της σημαντικής αυτής παρουσίασης θα ενημερώσουμε εκπαιδευτικούς και γονείς σχετικά με την αναγνώριση και διαχείριση περιστατικών cyber-bullying, το οποίο λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις διεθνώς.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Νίκος Λεκκός, Σχολικός Σύμβουλος, Λειτουργός Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κυπριακής Δημοκρατίας, Βοηθός διευθυντής δημοτικής εκπαίδευσης, εξωτερικός συνεργάτης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτο Κύπρου στον τομέα επιμόρφωσης.

Ο Νίκος Λεκκός εδώ και τρία χρόνια είναι Λειτουργός της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης για την επαρχία Πάφου. Η ομάδα είναι η πρώτη που σπεύδει σε διάφορα σοβαρά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στο χώρο του σχολείου.

Ήταν πολλάκις εισηγητής σε Ευρωπαϊκά και Παγκύπρια Συνέδρια για θέματα που αφορούν την παραβατικότητα και ένταξη των μαθητών, καθώς και σε σεμινάρια γονέων και επιμορφώσεις εκπαιδευτικών για θέματα εκφοβισμού και παραβατικότητας.

Είναι συνεργάτης στο διακρατικό Erasmus+ σχολικό πρόγραμμα “Camouflage and safety in the virtual world” –https://camouflage-project.eu/ – το οποίο τρέχει από τον Δεκέμβριο του 2015 μέχρι τον Νοέμβριο του 2017, εκπροσωπώντας το 8ο Δημοτικό Πάφου. Στο πρόγραμμα συμμετέχει και η InterMediaKT.

Συμμετείχε τέλος στην Κυπριακή αποστολή σε πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για την ένταξη προσφύγων όπως αυτή εφαρμόζεται στο Γερμανικό Κρατίδιο της Βρέμης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

You May Also Like

More From Author