Feel In’ Παρουσίαση Δίσκου στη Γίαφκα

Estimated read time 1 min read

Feel In’ Παρουσίαση Δίσκου στη Γίαφκα

 

Την Κυριακή 4 Μαρτίου οι Feel in’ παρουσιάζουν στην ΓΙΑΦΚΑ την τρίτη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο “εὖ του x”. Πλαισιωμένοι από χορό και κινηματογραφικά video θα μας διηγηθούν μέσα από 12 τραγούδια την ζωή του Κύριου x.

warm up dj set : DarkMatters – GR

Σκηνοθεσία : Ioannis Anastasopoulos
Χορός : Eirini Gkotsopoulou
Video: Alexandros Panagopoulos Hassoud

Είσοδος : 5 ευρώ
Έναρξη : 10:00

LINKS
https://feel-in.gr
https://www.facebook.com/feelinhiphop
https://www.facebook.com/darkmattersGR
https://www.facebook.com/YAFKA2015

Βιογραφικό

Οι Feel in’ είναι μια τετραμελής μπάντα εναλλακτικού hip hop από την Πάτρα. Με όχημα το rap ταξιδεύουν από το rock μέχρι το electro, από το alternative μέχρι το έντεχνο, από το funk μέχρι το metal. Μέσα από μια θετικά κριτική ματιά τραγουδάνε για την κοινωνία του σήμερα, αλλά και τις δικές τους ιστορίες.

Γεννήθηκαν το 2003 με σκοπό να προσεγγίσουν το hip hop από μια διαφορετική, μη συμβατική, οπτική γωνία και να το ντύσουν με φυσικά όργανα και περισσότερες μελωδικές γραμμές. Νονοί, ο Βαγγέλης Μουρελάτος (Dj Elis M. Feeling, DarkMatters), στην μουσική παραγωγή και τα scratch, και ο Δημήτρης Ροντογιάννης στο rap και την κιθάρα. Πολύ σύντομα προστίθεται στη σύνθεση τους ο Νίκος Γαλάνης, αναλαμβάνοντας το φωνητικό και κιθαριστικό κομμάτι μαζί με τον Δημήτρη. Τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής τους συνθέτουν και κάνουν αναρίθμητες πρόβες μέχρι το 2006, όπου για πρώτη φορά παρουσιάζουν ζωντανά στο κοινό την δουλειά τους. Με ενθουσιασμό, στα επόμενα χρόνια κάνουν συνέχεια live εντός και εκτός Πατρών, με προηχογραφημένες κιθάρες, όμως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το πάζλ που ονειρεύονταν. Η λύση έρχεται το 2007 στο πρόσωπο του κιθαρίστα Γεράσιμου Γιαννακάκη ο οποίος, παρότι ξεκίνησε ως session μουσικός, έγινε σύντομα αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Έχοντας ωριμάσει μουσικά, το 2009 αποφασίζουν να κάνουν ένα παραπάνω βήμα και γυρίζουν το πρώτο τους ανεξάρτητο video clip για το τραγούδι “Το κορίτσι της βροχής” σε σκηνοθεσία του Πάνου Οικονόμου και του Νίκου Καρανικόλα. Το τραγούδι έλαβε μεγάλη αποδοχή και θεωρείται ακόμη και σήμερα trademark του συγκροτήματος.

Για τα επόμενα 2 χρόνια συνεχίζουν τις συναυλίες και παράλληλα ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ανοίγει η σκηνή”, η οποία ηχογραφήθηκε στο Noisebox studio και εκδόθηκε το 2011 από την δισκογραφική εταιρία Legend.

Το 2013 τους βρίσκει να διασκευάζουν αγαπημένα τους τραγούδια. Το “Ηλίθια αστεία” των Στέρεο Νόβα, το “Ο χαμένος τα παίρνει όλα” του Γιάννη Αγγελάκα καθώς και το “Εν λευκώ” της Νατάσσας Μποφίλιου, για το οποίο γύρισαν και το δεύτερό video clip τους, σε σκηνοθεσία Περικλή Παπα-νδρεόπουλου.

To 2014 κυκλοφορούν ένα EP με τίτλο “Όταν πιάνω το μικρόφωνο”, με δικά τους τραγούδια, το οποίο διατίθεται δωρεάν στην επίσημη ιστοσελίδα τους καθώς και μια διασκευή του τραγουδιού “Post Mortem”, του artrock συγκροτήματος Deadbeat Escapement.

Το 2015 κυκλοφορούν, σε συνεργασία με την Mary T., μια διασκευή του τραγουδιού “Roads” των Portishead και το νέο τους Digital single με τίτλο“Για όσα ζητώ”.

Αυτή την περίοδο κυκλοφορούν το νέο τους δίσκο με τίτλο “εὖ του x”.

Μπορείτε να τους ακούσετε και να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητές τους, στους παρακάτω διαδικτυακούς τόπους:
https://www.feel-in.gr
https://feelin.bandcamp.com
https://www.facebook.com/feelinhiphop
https://www.youtube.com/feelinhiphop
https://www.facebook.com/feelinpatra
https://twitter.com/Feelin_hiphop

Contact: feelinhiphop@hotmail.com

You May Also Like

More From Author