Ροκφόρ presents :: Boris Voutsinos Blues Trio

Estimated read time 1 min read

Ροκφόρ presents :: Boris Voutsinos Blues Trio

 

Στις 8 του Μάρτη το Ροκφόρ υποδέχεται τον “busker” Boris Voutsinos , μαζί του ο Sakis Tsinoukas στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Spilios Kastanis στο κοντραμπάσο για μια blues βραδιά βγαλμένη από τον αμερικανικό νότο.
Be there 😉

Πέμπτη 8 Μάρτη//Ροκφόρ//Boris Voutsinos Blues Trio//Πάτρα

Ο Μπόρις Βουτσίνος : Είναι μουσικός δρόμου (busker) ήδη από το 1980. Παίζει blues, soul, rag time, jazz. «Μετά το σχολείο πήγα στην Ελβετία, στη Ζυρίχη, ψάχνοντας να βρω κάτι να σπουδάσω. Είχα και την κιθάρα μου μαζί. Τα λεφτά τελειώνανε, άκουσα μια μπάντα στο δρόμο που μου άρεσε πολύ και τους είπα “παιδιά, πρέπει να με αφήσετε να παίξω μαζί σας”. Ήταν οι Lost Wandering Blues an Jazz Band, με μέλη από την Αμερική και τη Βρετανία. Μπήκα στο γκρουπ, με κιθάρα και φωνητικά και για κάποιο καιρό τους φιλοξένησα και στην Ελλάδα. Ο αρχηγός της μπάντας, ο Danny Fitzgerald, που είναι 81 χρονών, παίζει ακόμα και σήμερα στο δρόμο. Γυρνάει όλο τον κόσμο και κάποια από τα μέλη της σημερινής μπάντας είναι οι γιοι της παλιάς».
Ο πατέρας του Μπόρις είναι ο Φραγκίσκος Βουτσίνος, ο οποίος υπήρξε τραγουδιστής της όπερας εντός κι εκτός Ελλάδας. Βάφτισε τον γιο του Μπόρις από την όπερα Boris Godounow. Εκτός από μουσική, σε κλειστούς χώρους ή περισσότερο στο δρόμο, ο Μπόρις δίδασκε και γερμανικά, αλλά η δουλειά έχει πέσει. «Με τη μουσική μου μπορώ να ζω τη γυναίκα μου, το παιδί μου κι έχω και αυτοκίνητο».

You May Also Like

More From Author