BLUE VEIL ΣΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ

Estimated read time 1 min read

Όντας 9 χρόνια στα μουσικά δρώμενα, οι Blue Veil έχουν ήδη κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους, λίγο πριν φύγει το 2018. Το “6 Degrees of Separation” σκιαγραφεί τον έρωτα, την απώλεια, τη νοσταλγία, τον αγώνα για ελευθερία, την πολυπόθητη ισορροπία. Η παρουσίαση του άλμπουμ πλησιάζει με τη μορφή μιας μεγάλης γιορτής.

Στη γιορτή αυτή, δύο νεοσύστατες μπάντες, η Huff n’ Puff Orchestra και οι Queen Bee, θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα.

Κυριακή, 22/04
Doors Open: 21:00
ΓΙΑΦΚΑ,
Κανάρη 90, Πάτρα
Είσοδος: 3 €

Προώθηση/Επικοινωνία: GG Events Patras, ggeventspatras@gmail.com / Τηλ.: +30 6980579777
(Γιώργος Σταματόπουλος)

———————————————————————————–

BlueVeil

Με έδρα την Πάτρα, οι BlueVeil δημιουργούνται το 2009 με σκοπό να «φλερτάρουν» με rock ήχους. Από τότε, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πλήθος καλλιτεχνών (τοπικούς και μη), ενώ έχουν συμμετάσχει σε πολλά τοπικά και μη φεστιβάλ.
Τον Οκτώβριο του 2017 κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους. Με πολυδιάστατο ηχόχρωμα που αγγίζει το ατμοσφαιρικό rock, την ψυχεδέλεια, το progressive, την blues και την funk, το άλμπουμ αποτελεί μία αφήγηση με συνοχή. Όλα αυτά υπό τον τίτλο “6 Degrees of Separation”, που αποσκοπεί στο να συνδέσει τα πάντα μεταξύ τους. Η ιδέα είναι ότι καθετί (ακόμα και ο άνθρωπος) μπορεί να συνδεθεί με οτιδήποτε άλλο μέσω μιας αλυσίδας, η οποία δεν ξεπερνά τους 6 «κρίκους».

“No man is an island.”

Η σύσταση:

Άννα Χουλιαροπούλου (Vocals)
Φάνης Αραβανής (Guitars)
Νίκος Κατσάκος (Bass)
Τρύφωνας Αραβανής (Drums)

Links and Contacts:

https://www.facebook.com/blueveilband
https://www.youtube.com/channel/UC7CRNQSvcPuwp7EBRYZ9LYw
https://blueveil.bandcamp.com

Huff n’ Puff Orchestra

Η Huff n’ Puff Orchestra (a.k.a. HPO) οφείλει την ύπαρξή της σε μια τυχαία συνάντηση, τον χειμώνα του 2017. Μπροστά στον πάγκο των τυριών του σουπερ μάρκετ, κοντά στο σχόλασμα, γιατί μόνο τέτοιες ώρες κυκλοφορούν ελεύθεροι, ο Παναγιώτης Σαββόπουλος και ο Κωνσταντίνος Καλέρης αποφάσισαν να συμπορευθούν για να ανασύρουν τις παλαιές γραφές της funk μουσικής και κυρίως να μελετήσουν τις καινούριες, βουτώντας θαρραλέα μέσα στο αναγεννησιακό ρεύμα που φυσάει και ξεφυσάει πάνω από τις μουσικές σκηνές της Πάτρας.
Στο εγχείρημά τους πλαισιώθηκαν από έμπειρους μουσικούς μέχρι νέα ταλέντα, σχηματίζοντας μια δυναμική και πολύπλευρη μπάντα με ισχυρό drum n’ base παλμό, που ξέρει να κρατάει ευλαβικά τις μελωδικές ισορροπίες ανάμεσα σε πνευστά, κιθάρα και πλήκτρα.

Η Huff n’ Puff αποτελείται από τους:

Σωκράτης Γκίζας: Πλήκτρα
Κωνσταντίνος Καλέρης: Κιθάρα
Φώτης Καλλιντέρης: Τενόρο Σαξόφωνο
Γιάννης Παπαδημητρίου: Φωνητικά
Παναγιώτης Σαββόπουλος: Μπάσο
Σέργιος Σοϊλές: Φλάουτο / ΧΧΧ Σαξόφωνο

Για την παρθενική τους εμφάνιση, στα φωνητικά θα έχουν την Ηρώ Γκίζα.

Queen Bee

Οι Queen Bee είναι μία νεοσύστατη μπάντα η οποία σχηματίστηκε στα τέλη του 2017 στην Πάτρα. Επικεντρώνονται σε Blues/Funk/Rock N’ Roll διασκευές, και γενικότερα ότι Groovarει καλά.

Υπεύθυνοι του εγκλήματος είναι οι:

Τρ-Ελένη (Φωνή)
Γεώργιος (Κιθάρα)
Κώτσος (Πλήκτρα)
Κωστής (Μπάσο)
Benny (Τύμπανα)

You May Also Like

More From Author