Drunk Jackals Live w/ Μινερβα and Mather

Estimated read time 1 min read

Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στην “έρημο” της Κορίνθου. Με την αγάπη για το αμερικανικό και βρετανικό ροκ των 60’s και 70’s να τους ενώνει αποφάσισαν το ύφος τους να κινηθεί σε ανάλογα μονοπάτια.

Έκτοτε αφιέρωσαν διάθεση, ενέργεια και χρόνο σε πρόβες, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Την μπάντα συνθέτουν ο Τεό στα φωνητικά, ο Leslie στην κιθάρα, ο Πολωνός στο μπάσο και ο Πανάγος στα τύμπανα.

Το πρώτο τους EP με τίτλο Seven Souls κυκλοφόρησε ανεξάρτητα σε CD τον Μάιο του 2016,ενώ το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Countryside κυκλοφόρησε ανεξάρτητα σε βινύλιο τον Οκτώβριο του 2017 και μπορείτε να το ακούσετε στο Spotify, YouTube, iTunes, Google Play και Bandcamp.

Drunk Jackals links:

https://drunkjackals.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/results?search_query=drunk+jackals

Οι Μινέρβα είναι ένα garage/lo-fi quartet που ήρθε στο φώς του ήλιου τα τέλη του 2017, με καταγωγή την “τροπική” Κόρινθο και headquarters την Αθήνα! Τρείς φίλοι(George,Dennis and Jim)
που βρέθηκαν καταλάθος στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή με έδαφος τήν garage μουσική και όχι μόνο.

Μετά απο ελάχιστο καιρό η μπάντα αποφάσισε να μεγαλώσει το ηχητικό της φάσμα και έτσι άλλο ενα μέλος προστέθηκε στην οικογένεια (Spilios). Ύστερα απο τα πρώτα live σε Αθήνα και Κόρινθο (Boiler, Six D.o.g.s, Artichoke), πλάι σε αρκετά δυνατά ονόματα της εγχώριας underground σκηνής (The Cave Children, The Dead Ends, ΗΕΧ, The Steams) και με άφθονη ενέργεια να τρέχει απο τα μπατζάκια, το σχήμα μπήκε σε τροχιά για την έκδοση του πρώτου ηχογραφημένου υλικού το οποίο θα φτάσει στα αυτιά σας αυτόν τον Σεπτέμβρη. Τέλος, αν υπήρχαν τρείς λέξεις που χαρακτηρίζουν τους Μινέρβα αυτές είναι: <<Μουστάκι, Γκαράζ και Μεράκι!>>

Μινέρβα links:

YouTube https://bit.ly/2IkDeks
Instagram Μινερβα

Γενική είσοδος: Ε4

You May Also Like

More From Author