WORKSHOP ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ ΣΤΌΧΩΝ-Α Σ Τ Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΎΜΕ

Estimated read time 1 min read

Θέμα:
Θα συζητήσουμε πως μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να δημιουργεί βήμα-βήμα τις συνθήκες που επιθυμεί στην ζωή του, θέτοντας στόχους, με τέτοιο τρόπο, που οι ίδιοι οι στόχοι να τον βοηθούν να τους υλοποιήσει. Θα χρησιμοποιήσουμε την μεθοδολογία του Coaching και το εργαλείο s.m.a.r.t. Κατά τη διάρκεια του workshop ο κάθε ένας από εσάς θα έχει την ευκαιρία να επεξεργαστεί και να δημιουργήσει ένα προσωπικό πλάνο δράσης για έναν από τους στόχους που επιθυμεί να πετύχει.
Για όποιον από τους συμμετέχοντες το επιθυμεί, σε συνέχεια του workshop, θα ακολουθήσει follow-up συνάντηση το Σάββατο 18.3 .

 

( Πως λειτουργεί το coaching)
https://icfgreecee.org.193-92-107-8.linuxzone28.grserver.gr/index.php/τι-είναι-το-coaching(Τι είναι το coaching)
https://www.skillsyouneed.com/learn/coaching.html (What is coaching)
https://en.wikipedia.org/wiki/Coaching (Wikipedia)

To workshop θα κάνει η Μαριάννα Αποστολίδη, Business and Transition Coach,ACC, Διαπιστευμένη επαγγελματίας Coach απο τον παγκόσμιο οργανισμό Coaching, μέλος τoυ Α.Σ.Τ.Ο, ομάδα yoga.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για δηλώσεις συμμετοχής :
Αν είσαι μέλος του Α.Σ.Τ.Ο πόσταρε παρακάτω το ονοματεπώνυμό σου,σε ποιά ομάδα ανήκεις και κάνε join στο event.
Αν δεν είσαι ακόμα μέλος μας μπορείς να γίνεις( ετήσια συνδρομή 10 ευρώ) Σαν μέλος μπορείς να συμμετέχεις και σε όλες τις ομάδες του συλλόγου. Για την συμμετοχή σου πόσταρε παρακάτω το ονοματεπωνυμό σου και κάνε join στο event.

Ώρα προσέλευσης : 12:00
Ώρα έναρξης : 12:10
Παρακαλώ να είσαστε στην ώρα σας, θα ξεκινήσουμε στις 12:10 ακριβώς.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την Marianna Apostolidi(facebook) ή γράψτε το σχόλιό σας μέσα στο event.

You May Also Like

More From Author